Puls Oasen

  • Åpnet 15.09.2012

  • Selvstendig treningssenter i Haugesund

  • Solveig Helen Olsen, daglig leder 

Intervjuet – hvem er vi?

Hva er deres misjon?

Vi ønsker å skape et inkluderende, folkelig og variert treningstilbud som passer for alle, også lavterskelstrening. skape et treningssenter der alle føler seg velkommen, uansett erfaring og bakgrunn.

Hva er deres visjon?

Vi vil fremme helse og god livskvalitet!

Treningssenterets historie

Treningssenteret åpnet dørene september 2012 med 10 ansatte. Vårt ønske var å skape et folkelig treningssenter der alle var velkommen. Det synes jeg at vi har klart.

Hvilke gruppetimer er mest populære hos dere?

Hos oss ser at enkle harde timer, slyngetimer, seniortimer og spinning går best.

Hvorfor synes dere at gruppetrening viktig?

Gruppetrening gir våre medlemmer økt energi og mestringsfølelse. Det er også lettere å holde på medlemmene da gruppetrening bedrer samholdet på treningssenteret.

Hvilken gruppe time liker du best? Daglig leder`s anbefaling?

Step/Styrke og enkle varierte timer der man får trent hele kroppen er hva jeg foretrekker. Jeg liker både kondisjon og styrketimer.

Hvorfor ønsket dere å være med på gruppetreningsdagen?

Vi på Puls Oasen ønsker å støtte en veldig god sak, få mer fokus på gruppetimer, samt skape en kjekk og minnerik dag for ansatte og medlemmer.

Trening er en investering i deg selv og din helse, og vi vil gjøre alt for at du skal trives hos oss. For at du skal finne den treningsformen som passer deg, tilbyr vi et bredt utvalg av gruppetimer og en stor velutstyrt styrkeavdeling. Uansett hvilke mål du har hjelper vi deg å nå dem.

Vi har god beliggenhet på Oasen Storsenter 2.etg, lange åpningstider, gunstige priser og god parkering.